Home > Oplossingen

Ecoline biedt u ook oplossingen op maat

Solutions

De jarenlange ervaring, know-how en productkennis maken dat wij verder kijken dan het materiaal an sich. Wij analyseren, samen met de gebruiker, de noden omtrent een doeltreffende oppervlaktereiniging. Door ergonomieanalyse wordt de meest gebruiksvriendelijke vorm vastgelegd in functie van operatoren en vaak sector gebonden specifieke criteria. De productkennis zorgt ervoor dat we heel snel het meest geschikte materiaal vinden voor uw toepassingen die bv. perfect aansluiten bij HACCP normering. Het moderne machinepark garandeert een optimale afwerking naar formaat en vorm en biedt zeer diverse mogelijkheden.

Tailor made

Naast het product en zijn toepassing zijn distributie en advies zeer belangrijke schakels. Het persoonlijk contact tussen verkoop en gebruiker wordt ondersteund door het bedrijfsimago van distributeurs. Het vertrouwen wordt hier dan ook versterkt door huismerken die heel dikwijls een waardevolle investering zijn. Private label is hier meestal onontbeerlijk en wordt in overleg met de klant volledig uitgewerkt, of het nu gaat om enkele producten of een volledige assortiment. Ecoline helpt u graag verder met de opbouw van zowel kwaliteitskeuze en afwerking als met verpakkingen en informatie. In aanvulling blijven standaardproducten beschikbaar.

Economic

Wij streven er altijd naar een betaalbaar alternatief te bieden en dit zonder concessies te moeten doen aan sector gerelateerde eisen en normeringen. Dit begint beslist bij de keuze van de oorsprong van de grondstoffen. Over-kwalificatie van aangewende materialen leidt vaak tot exuberante werkingskosten. Aangepaste afmetingen in functie van optimaal gebruik en gereduceerde afvalstroom, economisch benutten van transport- en stockageruimte,  alles gaat hier hand in hand. Een uitmuntende, hygiënische oplossing die de gebruiker niet achterlaat met een financiële kater.

Ecologic

Ecologie ontvouwt zich bij ons op diverse manieren. Wij reduceren onze CO² uitstoot tot een minimum door de uitbouw van een performant machinepark en modern kwalitatief wagenpark. Door een grote opslagcapaciteit wordt in grotere volumes aangekocht. Het maximaal groeperen van transport verkleint bijgevolg opnieuw onze ecologische voetafdruk. Alle verpakkingsmaterialen worden gerecycleerd. De grondstoffen worden bewust en met het meeste respect geselecteerd op basis van hun  milieuvriendelijke oorsprong. FSC en het Europese Ecolabel (Licentienummer BE/004/003) zijn hierbij onze leidraad. Bovendien omvat het assortiment non-wovens meerdere biodegradeerbare kwaliteiten.